Ισίδωρος Σιδερίδης
CEO, Poduca

Ο Ισίδωρος είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Pobuca (πρώην Sieben), της εταιρείας Customer Experience. Είναι επιχειρηματίας τεχνολογίας σχεδόν όλη την επαγγελματική του ζωή, καθώς ξεκίνησε την εταιρεία του σε ηλικία 26 ετών. Έλαβε το βραβείο Microsoft Partner of the Year το 2011 και το 2016 για την Pobuca και συμμετείχε ως βασικός ομιλητής σε πολλές τεχνολογικές εκδηλώσεις και συνέδρια.

Είναι ειδικός στις τεχνολογίες εμπειρίας πελατών, CRM και Go-To-Market. Μπορεί να βοηθήσει εσάς και τις επιχειρήσεις σας να πετύχετε στις πωλήσεις και το μάρκετινγκ αξιοποιώντας ψηφιακά κανάλια. Είναι, επίσης, παθιασμένος με την επίλυση προβλημάτων παραγωγικότητας των επιχειρήσεων χρησιμοποιώντας την τεχνολογία.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών, όπου ήταν επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου του BEST (Συμβούλιο Ευρωπαίων Φοιτητών Τεχνολογίας). Τέλος, λατρεύει τον εξορθολογισμό των θαυμάτων της φύσης και κέρδισε το διαγωνισμό επιστημονικής επικοινωνίας του FameLab στην Ελλάδα.

  • Client Name

  • Date Completion

  • Categories: