ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Η «AGORA» των «Δρόμων της Ελιάς» είναι μια γιορτή ανοικτή σε όλους τους πολίτες οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν ανεξερεύνητες όψεις της Ελλάδας, της Ευρώπης, της Μεσογείου, των Βαλκανίων, να γνωρίσουν νέες γεύσεις και να αγοράσουν αυθεντικά φυσικά προϊόντα ποιότητας και καλλιτεχνήματα.

Αυτά τα «αγαθά εμπιστοσύνης», τοποθετημένα σε «αρχιτεκτονικές κυψέλες» συνοδεύονται από κείμενα και εικόνες που υφαίνουν την ταυτότητά τους, τονίζουν την αυθεντικότητα και τη διαφορετικότητα τους, διαμορφώνοντας μια αναγνωρίσιμη υπεραξία και καλύπτοντας πλήρως τις προσδοκίες των καταναλωτών.

Οι Δρόμοι της Ελιάς είναι μια έκθεση χωρίς περίπτερα και κιόσκια, όπου με την βοήθεια της τεχνολογίας προσφέρει μεγαλύτερη επισκεψημότητα τόσο από τους ντόπιους και όσο και από τους επισκέπτες της πόλης.

Η «AGORA» των «Δρόμων της Ελιάς» πραγματοποιείται με τη συνεργασία των κατά τόπους δημοτικών αρχών, των επιμελητηρίων, των παραγωγών – τυποποιητών και των οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών, σε κεντρικά σημεία ευρωπαϊκών πόλεων.