Δημήτρης Σχορετσανίτης
Ιδρυτής Modernizor.com

 

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Adel/Saatchi & Saatchi το 1996 και εργάστηκε σε μερικές από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες στην Ελλάδα όπως οι TBWA/Athens, Leo Burnett, Cream και MSCOMM. Στη διάρκεια της καριέρας του ήρθε σε επαφή με κάθε διάσταση της διαφημιστικής δημιουργίας και συνέβαλλε στην προώθηση ενός μεγάλου εύρους προϊόντων και υπηρεσιών.

Η δουλειά του έχει συμμετάσχει και διακριθεί στο Ελληνικό Φεστιβάλ Διαφήμισης και σε μερικά απο τα μεγαλύτερα διεθνή φεστιβάλ.

Εργάστηκε για σημαντικούς λογαριασμούς όπως οι: ΕΛΠΕ, EKO, MSD, ABBOTT, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Οργανισμό Προώθησης Εξαγωγών, Astra Zeneca, , HEPO, DIAGEO, Unilever, NESTLE, Delonghi, Singer, COSMOTE, CUTTY SARK, MEGA CHANNEL, AIA Ελευθέριος Βενιζέλος, Allou Fun Park, Friesland Foods, Ινστιτούτο Επικοινωνίας κα.

Το 2015 ίδρυσε τη Modernizor, μία νέα εναλλακτική πρόταση στην αγορά της τέχνης, κάτι παραπάνω από μια online gallery που δίνει τη δυνατότητα, σε όλους, να αποκτήσουν ένα σύγχρονο έργο τέχνης σε οικονομικές τιμές, χρησιμοποιώντας ώς αρχικό υλικό μία βάση περισσότερων από 80.000 ψηφιακών αρχείων από πολιτιστικούς οργανισμούς, μουσεία και βιβλιοθήκες σε όλο τον κόσμο.

 

 

  • Client Name

  • Date Completion

  • Categories: