Περικλής Θηβαίος
Partner, True North Partners LLP CFA, FRM 

Ο Dr. Περικλής Θηβαίος (CFA, FRM) είναι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου ΙΕ της Μαδρίτης, απόφοιτος του London School of Economics, διαπιστευμένος χρηματοοικονομικός αναλυτής (CFA) και ειδικός στο χρηματοοικονομικό κίνδυνο (FRM).
Ως ιδρυτικό στέλεχος της συμβουλευτικής εταιρίας True North Partners στο Λονδίνο, έχει ασχοληθεί με θέματα οικονομικής ανάλυσης, εποπτείας και τραπεζικής τεχνολογίας στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, το Τορόντο, και το Γιοχάνεσμπουργκ (στις οποίες έζησε για συνολικά 18 χρόνια) και σε άλλες πόλεις στην Ευρώπη, Βόρειο και Νότιο Αμερική και τη Μέση Ανατολή. Είναι επίσης συνιδρυτής νεοφυών επιχειρήσεων στο χώρο της εστίασης και του τουρισμού, και πρόσφατα Οικονομικός Διευθυντής μιας νεοφυούς στο χώρο της εναλλακτικής ενέργειας.

Στο παρελθόν διατέλεσε λέκτορας σε θέματα χρηματοοικονομικού κινδύνου στο Τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Witwatersrand στο Γιοχάνεσμπουργκ και συνεχίζει να επιβλέπει και να δίνει διαλέξεις στο Πανεπιστήμια του Cape Town (Actuarial Science Department, African Institute of Financial Markets and Risk Management). Παράλληλα υποστηρίζει νεοφυείς επιχειρήσεις σε διάφορους επιταχυντές, αρθρογραφεί για χρηματοοικονομικά έντυπα και ομιλεί σε διεθνή συνέδρια.

  • Client Name

  • Date Completion

  • Categories: